Yin Yoga

Giv slip

        Less is more…

Yin yoga handler om at give slip fysisk, emotionelt og mentalt.

Yin yogaens langsomme form indbyder dig til at ”Slow Down” og indlede en intim fornemmelse af det indre kropssprog, og træde et skridt bagved sindets tankestrømme, i samspil med en dybdegående afspænding af din krop gennem passive stillinger.

Stillinger holdes ofte mellem 2-5 min., og fokuserer især på smidiggørelse af bindevæv, som er det fine spindelvævs-lag, der binder hele din indre krop sammen, som en fin sparkedragt vævet med nervebaner, der glider langs rygsøjlen hele vejen op, og korresponderer med hjernen.

Der benyttes ingen muskelkraft, du mærker kroppens naturlige stopsignal, mærker hvor du er, og lader blot den naturlige tyngdekraft og dybe åndedræt gøre arbejdet!

Yin stillingerne rettes ofte mod hofteområdet, lår, ben og fødder.

Pres på bindevævet, samt ligamenterne omkring leddene, kombineret med afslapning af musklerne, hjælper med at blødgøre stramt væv,  øger blodcirkulationen og udskillelsen af affaldsstoffer.

Immunsystemet boostes, kroppens flow og smidighed øges.

Virkningen er en dyb afstresning af kroppen, både fysisk og emotionelt. Det reflekteres i et roligere sind.

Der afsluttes altid med savasana.

 Yin Yang Yoga

Ugentlig time i Balladen, Thurø 

 Vi har alle behov for både aktivitet og afspænding for at trives, holde god energi og stamina!

Du guides gennem og arbejder med energiske solshilsner, der giver sved på panden samt klassiske asanas/stillinger der øger din kropsfornemmelse, og forbedrer kropsholdningen.

Kombineret med Yin Yogaens passive langsomme form, der indbyder  til at “slow down” i de dybe stræk, der især hjælper med at smiddigøre hofteområdet, ryggen og skuldrene.

Sammen med masser af dybe åndedræt hjælper vi kroppen til at løfte energien og vores velvære. Der afsluttes altid med savasana.

Yin Yang begrebet kommer fra Taoismen, og forstår at modsatrettede energier komplementerer hinanden.