Om Anne

Jeg er uddannet certificeret Yogalærer, hvor Yin Yogaen er mit speciale, med base i Svendborg By, hvor jeg også er bosat i en skøn taglejlighed.

Årsagen til at jeg brænder for at arbejde med yogaen, er at jeg tror på at lytte til din egen krop. At omfavne vores egen ufuldkommenhed, elske os selv for den vi er, og gøre det ved at leve vores bedste og mest autentiske liv. Jeg tror på at gøre yogaen og velværet  tilgængelig for alle.

Jeg underviser ugentlige yogatimer, workshops, enetimer, og retreats,  bl.a. i Studio Flow, Svendborg og Skovhytten, Morud. Samtidig assitere jeg på Studio Flow´s Yogalærer uddannelses, som underviser på Yin Yoga modulet.

London, Dublin, Stockholm, Bruxelles, Sri lanka, er nogle af de steder jeg er rejst til, og blevet undervist i Yin Yoga,  Restorative Yoga og deltaget i øvrige relevante kurser.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor handel, og senere læste jeg til serviceøkonom med event, som speciale. Men livet omdirrigerede mig – og det er jeg dybt taknemmlig for.

Glæder mig til at møde dig!

Anne

Videoen nedenunder viser Flows Solhilsen som er optaget til Studio Flows Yogalærer Uddannelse ved Upma Kaur Steen.